Güncel Haberler

Houston Harden Liderliğinde Clippers Engelini Geçti

Batı konferansının iki iddialı takımının karşılaşmasında Houston Rockets konuk ettiği Los Angeles Clippers‘ı süper yıldızı Harden’ın etkili performansıyla 102-93 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Rockets evinde 4.galibiyetini alırken toplamda 8-3 oldu. Clippers ise toplamda 7-4 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da James Harden 47 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken Russell Westbrook 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Clint Capela 12 sayı, 20 ribaund, 2 blok ile diğer etkili olan isimler oldular.

Clippers cephesinde ise Kawhi Leonard 26 sayı, 12 ribaund, 7 asistlik performansı yeterli olmazken, Lou Williams 20 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve JaMychal Green 14 sayı, 14 ribaund, 2 top çalma ile ona destek oldular.

https://youtu.be/4gYebCUWoko

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …