Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia Deplasmanda Kayboldu (Furkan 9 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers Embiid’siz çıktığı Orlando Magic deplasmanında 112-97’lik skorla farklı bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla 76ers 7 galibiyette kalırken Magic ise 4.galibiyetine ulaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers cephesinde Josh Richardson 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Ben Simmons 18 sayı, 8 ribaund, 5 asist ve Al Horford 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile iyi katkı verseler de Embiid’in yokluğunu ciddi şekilde hissettiler. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise ilk beş başlayıp 28 dakika sahada kaldığı mücadeleyi 4-11 sahaiçi isabeti ile 9 sayı, 1 top çalma üreterek tamamladı.

Orlando’da ise Nikola Vucevic 25 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Aaron Gordon 18 sayı, 13 ribaund, 7 asist ve Evan Fournier ile Terrence Ross da 13’er sayı ile katkı verebildiler.

FURKAN’IN PERFORMANSI:

MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …