Güncel Haberler

Ergin Ataman: “Bir Çeyrekte 38 Sayı Yemek Kabul Edilemez.”

Anadolu Efes‘in son çeyrekte ciddi sıkıntılar yaşadığı ve zor da olsa 90-88 kazandığı Zenit maçının ardından koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

İşte Anadolu Efes‘in tecrübeli koçunun açıklamaları:

“İlk 3 dakika harika oynadık, özellikle savunmada. Hücumda ise topu çevirdik ve paylaştık, çok iyi oynadık. Ancak özellikle 20 sayı öne geçtiğimizde hata yaptım ve 4-5 oyuncu değiştirdim. Sonrasında 12-0’lık seri yakaladılar ve son çeyrekte maç 10 sayılara geldi. Maça dönmeyi başardık ama maçın gelişimini devam ettiremedik. Böyle bir seviyede bir çeyrekte bu kadar sayı yemek kabul edilemez. Ama bu mental bir sıkıntıydı, hem savunma hem de hücumda hatalar yaptık. Son çeyrek 38 sayı yemek kabul edilemez. Pleiss ve Sertaç ilk 30 dakika çok iyi oynadı ama özellikle son periyod savunmasında Dunston’ı çok aradık. Micic bu akşam iyi oynadı, alıştığımız Micic tarzıydı. Larkin ve Micic umarız böyle oynamaya devam eder. Futbol milli takımımızı kutluyorum, uzun bir aradan sonra şampiyonaya katılacak olmamız ülke sporu için çok önemli. Başta Şenol Güneş olmak üzere tüm takımı kutluyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …