Güncel Haberler

Cleveland’dan Deplasmanda New York’a Farklı Tarife (Cedi 5 sayı)

Doğu konferansının zayıf takımlarından ikisinin karşılaşmasında Cleveland Cavaliers konuk olduğu New York Knicks‘i farklı bir şekilde 108-87 geçmeyi başardı. Bu sonuçla Cavs deplasmanda 2-3 olurken Knicks ise evinde 1-3 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Collin Sexton 31 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken Kevin Love 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Jordan Clarkson 17 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyeti getiren isimler oldular. Cedi Osman ise 25 dakika sahada olmasına rağmen 2-8 sahaiçi isabeti ile sadece 5 sayı üretebildi, istatistiklerine 2 ribaund, 5 asist, 1 de top çalma ekledi.

Knicks cephesinde ise Julius Randle 20 sayı, 16 ribaund ile etkili olurken kenardan gelen Allonzo Trier 13 sayı, 2 asist ve Damyean Dotson 10 sayı ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …