Güncel Haberler

Houston’dan Chicago’ya Farklı Tarife

NBA‘in güçlü ekiplerinden Houston Rockets konuk olduğu Chicago Bulls‘u 117-94 gibi farklı bir skorla geçerek yoluna devam etti. Bu sonuçla Rockets deplasmandaki 3 toplamdaki 6.galibiyetine ulaşırken Bulls ise evinde oynadığı 4 maçtan 3.mağlubiyetini almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da James Harden 42 sayı, 10 ribaund, 9 asist, 2 top çalma üreterek triple-double ile flört etti adeta. Russell Westbrook 26 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Clint Capela da 16 sayı, 20 ribaund, 4 blok ile ona eşlik eden diğer isimler oldular.

Bulls cephesinde ise 4 isim 13 sayılık katkı verdi. Wendell Carter Jr. 13 sayı, 16 ribaund, 2 asist, 2 blok ile öne çıkarken, Lauri Markkanen 13 sayı, 6 ribaund, Chandler Hutchinson 13 sayı, 4 ribaund, 2 blok ve kenardan gelen Thaddeus Young 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=BgEf6bJzbTU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …