Güncel Haberler

Celtics, Spurs’ü Rahat Geçti Ama Hayward’ı Kaybetti

Doğu konferansının iddialı takımlarından Boston Celtics konuk olduğu San Antonio Spurs‘ü 135-115’lik skorla farklı geçerken yıldız forveti Hayward’ı sakatlığa kurban verdi. Bu sonuçla Boston 8 maçın ardından 7.galibiyetini alırken Spurs ise evinde 2.maçını kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

15.dakikada LaMarcus Aldridge’in sert perdelemesine maruz kalan Gordon Hayward sol el bileği kırıldı maalesef. Tecrübeli forvet çok iyi başladığı sezona ciddi bir süre ara vermek zorunda kalacak.

Celtics cephesinde Jaylen Brown 30 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Kemba Walker 26 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile skor yükünü çeken isimler oldular. Jayson Tatum da 19 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile onlara destek olan isim oldu.

Spurs’de ise DeMar DeRozan 22 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Patty Mills 20 sayı, 2 asist ile öne çıkan isimler oldular. Bryn Forbes da 14 sayı, 2 asit ie onlara destek oldu.

https://youtu.be/g8Sx7WtmwRk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …