Güncel Haberler

Cedi Osman: “Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasında bir seçim yapardım.”

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncumuz Cedi Osman, basketbolu bırakmadan Türkiye’de tekrar forma giymek istediğini ve Anadolu Efes‘in yanı sıra Fenerbahçe Beko‘da da forma giyme hayali olduğunu dile getirdi; “Fenerbahçe’de oynama hayalim var. Hem taraftarı, hem de büyük bir kulüp olmasından dolayı”

Cedi Osman, Washington Wizards’ı 113-100 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar NBA’de oynamak istediğini vurgulayan Cedi, basketbolu bırakmadan önce de Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe veya Anadolu Efes forması giymek istediğini söyledi.

“Fenerbahçe’de oynama hayalim var”

Hem taraftarı hem de büyük bir kulüp olmasından dolayı Fenerbahçe’de forma giyme hayali olduğunu belirten Cedi Osman, “Uzun yıllar NBA’de oynamak istiyorum. Ama hep Fenerbahçe’de oynama hayalim vardı. Hem taraftarından dolayı, hem de büyük bir kulüp. Ancak ileride belki olursa diye söylüyorum, yani basketbolu bırakmadan 1 sene önce tekrar Türkiye dönüp. Tabii diğer bir yanda da büyüyüp yetiştiğim Anadolu Efes var. Bu nedenle Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasında bir seçim yapardım. Ancak Anadolu Efes benim için 1 adım daha önde, çünkü sonuç olarak yetiştiğim kulüp” şeklinde konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …