Güncel Haberler

Panathinaikos Yunanistan Ligi’nde Dolu Dizgin

Bu sezon kurduğu kaliteli ve geniş kadroyla Euroleague’in iddialı takımlarından olan Panathinaikos Yunanistan Ligi’nde de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son maçlarında deplasmanda Larisa‘yı 68-110’luk skorla yine neredeyse terlemeden geçmeyi başardılar.

Yeşiller’de DeShaun Thomas 14 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Tyrese Rice 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Wesley Johnson ve Jimmer Fredette de 12’şer sayıyla onlara eşlik etti.

Larisa cephesinde ise Jeremy Berhanemeskel 20 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken Terrell Parks da 14 sayı, 13 ribaund, 3 asist ile ona destek olan diğer isim oldu.

Panathinaikos bu sonuçla 6.galibiyetini aldı ve namağlup bir şekilde, tek başına puan tablosunun zirvesinde yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …