Güncel Haberler

Milwaukee Doğu Konferansı Finalinin Rövanşını Aldı (Ersan 5 sayı)

Milwaukee Bucks geçtiğimiz sezon Doğu Konferansı finalinde elendiği Toronto Raptors‘ı yeni sezon maçında 116-105 yenerek bir nevi rövanşı almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Giannis Antetokounmpo 36 sayı, 15 ribaund, 8 asist, 4 blok ile yine komple bir performans sergilerken Eric Bledsoe 14 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Brook Lopez ile Khris Middleton da 11’er sayı ile ona eşlik ettiler. Temsicilmiz Ersan İlyasova ise 21 dakika sahada kalırken 1-5 saha içi isabetiyle 5 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 blok ile oyunun her alanına katkı verdi.

Toronto cephesinde ise Kyle Lowry 36 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Pascal Siakam 16 sayı, 5 ribaund ve Marc Gasol 10 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile ona destek olmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …