Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia’yı Furkan Kurtardı!

Embiid’den cezalı olduğu için faydalanamayan Philadelphia 76ers zorlu Portland Trail Blazers deplasmanından bitime 0.4 saniye kala sahneye çıkan Furkan Korkmaz‘ın üçlüğü eşliğinde 129-128’luk skorla galip ayrılmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Al Horford 25 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 blok, Tobias Harris 23 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 2 blok ve Ben Simmons 18 sayı, 11 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile öne çıkarlarken son saniye basketi ile maçı getiren milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 20 dakika süre alırken 11 sayı (3-6 3sayı), 3 ribaund, 2 asist, 2 blok ile etkili bir performans sergiledi.

Portland cephesinde ise Damian Lillard 33 sayı, 5 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken Rodney Hood 25 sayı, ribaund ve C.J. McCollum 16 sayı, 3 ribaund ile ona destek olmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …