Güncel Haberler

Lakers Nefesleri Kesen Maçta Dallas’ı Yendi (Doncic’den rekor)

Batı Konferansı’nın iki güçlü takımının karşılaşmasında Los Angeles Lakers konuk olduğu Dallas Mavericks‘i 103-103 biten normal sürenin ardından uzatma bölümünde 119-110 ile geçmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 39 sayı, 12 ribaund, 16 asist, 4 top çalma ile triple-double yaparken, Anthony Davis de ona 31 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blokluk performansı ile eşlik etti.

Dallas cephesinde ise Luka Doncic 31 sayı, 13 ribaund, 15 asist ile triple-double yaparken, 10.kez triple-double’a imza attı ve bunu 21 yaşını doldurmadan yapabilen ilk NBA oyuncusu oldu. Bu alanda Magic Johnson 7, LeBron 5 ile ikinci ve üçüncü sıradalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …