Güncel Haberler

Cavs Deplasmanda Pacers’ı Salladı Ama Yıkamadı (Cedi 10 sayı)

Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk olduğu Indiana Pacers‘ı salladı ama yıkmayı başaramadı, sahadan 95-102’lik skorla mağlup ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pacers’da Malcolm Brogdon 25 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Domantas Sabonis 18 sayı, 17 ribaund, 4 asist, 2 blok ve Jeremy Lamb 21 sayı, 10 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Cavs cephesinde ise Kevin Love 22 sayı, 17 ribaund, 4 asist, Collin Sexton 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Jordan Clarkson 20 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular. Temsilcimiz Cedi Osman ise 38 dakika sahada kalırken 3-8 sahaiçi isabeti ile 10 sayı üretip 4 ribaund, 1 asist ve 3 de top çalma ekledi istatistiklerine.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …