Güncel Haberler

Cleveland Evinde Hata Yapmadı (Cedi 12 sayı)

Cleveland Cavaliers evinde konuk ettiği Chicago Bulls‘u 117-111 geçerek sezonun 2.galibiyetine imza attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cleveland’da Tristan Thompson 23 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken Collin Sexton 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Kevin Love 17 sayı, 20 ribaund, 6 asist ile diğer etkili olan isimler oldular. Cedi Osman ise 31 dakika süre alırken 12 sayı (4-5 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, 1 top çalma, 1 blok ile katkı verdi.

Bulls cephesinde ise Lauri Markkanen 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Otto Porter Jr. 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Wendell Carter 15 sayı, 8 ribaund, 2 blok ile ayakta kalmaya çlışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …