Güncel Haberler

76ers Olaylı Maçta Timberwolves’u Farklı Yendi (Furkan 17 sayı)

Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği Minnesota Timberwolves‘u 117-95’lik skorla rahat geçti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibinde Joel Embiid 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Tobias Harris 18 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Al Horford 12 sayı, 16 ribaund, 4 asist ile öne çıkarlarken. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz da kenardan gelip 22 dakika süre alırken 17 sayı (5-10 sahaiçi), 2 asist ile katkı verdi.

Wolves cephesinde ise Andrew Wiggins 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Jeff Teague 15 sayı, 5 asist ve Karl-Anthony Towns ile Shabbaz Napier 13’er sayı ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Üçüncü çeyreğin ortalarında Philadelphia 20 sayı öndeyken iki yıldız oyuncu, Joel Embiid ile Karl-Anthony Towns serbest güreşe başladı ve yere düştü. Her iki takımın diğer oyuncuları ve stafftakiler birbirine giren iki uzunu ayırmak isterken kendilerini yere attılar ve ortaya az görülen görüntüler çıktı. Hakemler Embiid ve Towns’ı diskalifiye ettikten sonra maça devam edildi.

YILDIZ UZUNLARIN GÜREŞİ:

FURKAN’IN PERFORMANSI:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …