Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’ten Buva Hamlesi

Sezona istediği gibi bir giriş yapamayan Gaziantep geç olmadan takımı güçlendirmeye karar verdi ve ikinci hamlesini de pota altına yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın eski skoreri Rich ile anlaşan Gaziantep bu kez de eski Beşiktaşlı Hırvat pota altı oyuncusu Ivan Buva ile anlaşmaya vardı.

2.05 boyunda olan 1991 doğumlu tecrübeli uzun hem 4 hem 5 numarada görev alabiliyor. Buva sezona takımsız başladıktan sonra Monaco ile anlaşmış ve sadece 2 maçta görev alırken 8.5 dakika sahada kalıp 5.5 sayı, 1.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. İç-dış tehditi bulunan, ligimizi iyi tanıyan Buva, yarı saha basketbolunu benimsemiş Gaziantep’e özellikle hücumda değer katacaktır. Alçak postta silahı bulunmayan Antep uzunlarına alternatif olabilecek değerli bir parça eklendi kadrolarına.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …