Güncel Haberler

CSKA’da Will Clyburn Sezonu Kapattı!

CSKA Moskova skorer forveti Will Clyburn‘ün sezonu kapattığını açıkladı.

2019 Euroleague Final Four organizasyonunun MVP’si olan tecrübeli forvetin yapılan testlerin ardından ön çapraz bağlarında yırtık olduğu ve operasyon geçirmesi gerektiği tespit edildi.

CSKA’nın açıklaması şu şekildeydi:

“Takımımızın forvet oyuncusu Will Clyburn, Alba Berlin karşısında oynanan maçta dizinden sakatlanmıştı. Moskova’da GMS kliniğinde yapılan testlerin ardından sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edilmiştir. Clyburn ameliyat olacaktır ve ardından uzun bir rehabilitasyon dönemine tabi tutulacaktır. İyileşme süreci yapılacak ileri testlerin ardından netleşecektir.”

Rus ekibi VTB Lig ve Euroleague’de ilerleyeceği şampiyonluk yoluna yıldız forvetinden yoksun devam etmek zorunda olacak. 4.hafta da Alba Berlin deplasmanında sağ dizinden sakatlanarak maçı yarıda bırakan Clyburn bu maça kadar 16 sayı, 6 ribaund istatistikleri ile mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …