Güncel Haberler

Obradovic: “Yolumuz Böyle Olmamalı.”

Turkish Airlines Euroleague 4.hafta mücadelesinde Milano deplasmanında farklı kaybeden ve 3.mağlubiyetini alan Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli koçu kötü oynadıklarını ve reaksiyon gösterip iyi oynamaları gerektiğini ifade etti ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Nerede oynadığımız önemli değil. Biz bir takımız. Reaksiyon gösterip iyi basketbol oynamamız gerekiyor. Herkes bizim nasıl bir takım olduğumuzu biliyor. Bugün çok kötü oynadık. Neden olduğunu anlamaya çalışıyorum ama maçın başından sonuna kadar hazırlandığımız gibi oynamadık. Bunun nedenini anlamadım. Sezona çok zor maçlarla başladığımız konuşuldu ama maçtan önce oyunculara dinlenme fırsatı verdim. Çok iyi ve çok sıkı çalışıyoruz. Maç içerisinde neden böyle bir tablo yaşıyoruz? Yeterince mücadele ettik mi? Hazırlandığımız gibi oynadık mı? Son çeyrekte yalnızca 1 faul yaptık. Bunu kimse sorguladı mı? Çok fazla soru var.Bu benim takımım. Kimseye bir şey söylemek istemiyorum ama yolumuz böyle olmamalı. Bu şekilde devam edersek de gerçekten çok zor olacak.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …