Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka Belçika Deplasmanından Üzgün Dönüyor

FIBA Europe Cup ilk maçında Belçika deplasmanında Spirou Charleroi‘nın rakibi olan Pınar Karşıyaka ligdeki performansını bu maça yansıtamadı ve 81-76 kaybederek Avrupa mesaisine kötü bir başlangıç yaptı.

Üçüncü çeyreğin yaklaşık ilk 5 dakikası, bir hücum düellosuna sahne oldu. Pınar Karşıyaka, karşılıklı basketler sonrasında D.J. Kennedy’nin art arda sayılar üretmesiyle farkı bir kez daha 3 sayıya indirdi. (5.02) Ancak kritik 3 sayılık basketlerle üstünlüğünü koruyan Spirou Charleoi, son 10 dakikaya 66-58 önde girdi. Kaf Kaf, farkı 1 sayıya kadar indirse de, skoru eşitleyecek veya öne geçecek şansları değerlendiremedi. Mücadele Charleoi’nın 81-76’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …