Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Venezia’dan Goudelock Bombası!

7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerimizden Tofaş ile aynı grupta bulunan son İtalya şampiyonu Venezia kadrosunu eski Fenerbahçeli skorer Andrew Goudelock ile güçlendirdi.

Mini Mamba lakaplı tecrübeli skorer ile Partizan ile de ilgileniyordu ancak maddi koşulları daha iyi olan Venezia’nın teklifini tercih etti.

1.90 boyunda olan 1988 doğumlu tecrübeli skorer geçtiğimiz sezonu Çin’in Shandong Golden Stars takımın geçirmiş 19 maçta ortalama 23.3 sayı (%44.3 3sayı), 2.9 ribaund, 3.4 asist istatistikleri ile göz doldurmuştu.

Hücumda Julyan Stone’dan yeteri kadar katkı alamayan ve kendi skorunu yaratabilen bir kısa eksiğini fazlasıyla hisseden Venezia, bu konuda uzman bir ismi kadrosuna katmış oldu. Goudelock’ın Milano ile Euroleague denemesi başarısız olsa da düzenli bir takım olan Venezia’da savunmaların daha yumuşak olduğu EuroCup seviyesinde çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Onun dış şut tehditi ve etkili birebirleri sayesinde Watt ve Vidmar boyalı alanda rahatlayacağı gibi Daye ve Bramos gibi şutör forvetlere de daha çok boş atış fırsatı çıkacaktır. Elbette Goudelock servis yönüyle bilinen bir kısa değil ama penetre sonrası ya da tepe ikili oyunlarında doğru pasları da verebiliyor. Özetle Venezia EuroCup seviyesi için çok kaliteli ve tecrübeli bir skorer kazandı. Bundan sonra oyunu çok daha rahat yarı sahaya yıkaiblirler çünkü ellerinde harika bir birebirci olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …