Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Konuğu Güçlü Zaragoza

FIBA Şampiyonlar Ligi 2.hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompo Sigorta Akatlar’da güçlü İspanyol ekibi Zaragoza‘yı konuk edecek.

22 Ekim Salı günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı Yohan Rosso (Fransa), Apostolos Kalpakas (İsveç), Martin Horozov (Bulgaristan) hakem üçlüsü yönetecek. Basketbol severler mücadeleyi S Sport 2 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Zaragoza geçen hafta Almanya deplasmanında Bonn karşısında direnememiş ve 14 sayı farkla kaybetmişti. Haftasonu ise Liga Endesa’da konuk ettikleri Bilbao karşısında 84-61 ile rahat bir galibiyet aldılar. Eski Beşiktaşlı skorer DJ Seeley bulduğu 22 sayılık performansla haftanın MVP’si seçildi. Zaragoza kadrosunda ayrıca geçen sezon Beşiktaş forması ile izlediğimiz Alman forvet Robin Benzing de yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …