Güncel Haberler

Sigortam.net İTÜ’de 2 İsimle Yollar Ayrıldı

İstanbul BBSK’nın ligden çekilmesinin ardından Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nde sezonun başlamasına birkaç gün kala davet edilen Sigortam.net İTÜ kadrosunu halen şekillendirmeye çalışıyor.

Sezon başında kadroya dahil ettikleri 2 tecrübeli isimle yollarını ayırdılar ligdeki 3 haftanın ardından. İki uzun Kerem Gönlüm ve Darrell Williams artık İTÜ forması giymeyecekler. Kulüp iki oyuncunun yerini doldurmak adına transfer çalışmalarına devam ediyor.

2.08 boyunda olan 1977 doğumlu Kerem ligde 3 maçta ortalama 19.7 dakika parkede kalırken 4.3 sayı, 2.0 ribaund ve 2.03 metre boyundaki 1989 doğumlu Williams ise 3 maçta 23.3 dakika süre alırken 10.3 sayı, 6.7 ribaund ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …