Güncel Haberler

Philadelphia Evinde Detroit’i Yendi (Furkan 10 sayı)

NBA hazırlık döneminde Philadelphia 76ers evinde konuk ettiği Detroit Pistons‘ı 106-86 ile geçerken temsilcimiz Furkan Korkmaz uzun bir aradan sonra ilk beş başladı ve iyi katkı verdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Joel Embiid 24 sayı, 8 ribaund ile öne çıkarken, Norvelle Pelle 13 sayı, 4 ribaund, Josh Richardson 11 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve milli oyuncumuz Furkan Korkmaz 10 sayı (4-11 sahaiçi), 5 ribaund, 3 asist, 1 top çalma, 1 blok ile ona eşlik ettiler.

Detroit’te ise kenardan gelen Christian Wood 19 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken, Tony Snell 17 sayı, 2 ribaund ve Luke Kennard 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …