Güncel Haberler

Antetokounmpo’suz Milwaukee Deplasmanda Washington’ı Yendi (Ersan 18 sayı)

NBA‘de hazırlık dönemi kapsamında oynanan maçta Milwaukee Bucks deplasmanda konuk olduğu Washington Wizards‘ı Antetokoumpo’nun yokluğunu aratmayan milli yıldızımız Ersan İlyasova‘nın etkili oyunuyla 115-100 yenmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Khris Middleton 22 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile en etkili isim olurken, Antetokounmpo’nun yerine ilk beş başlayan Ersan İlyasova 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Sterling Brown 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Washington’da ise Bradley Beal 20 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Thomas Bryant 17 sayı, 5 ribaund, Chris Chiozza 14 sayı, 6 ribaund, 7 asist ve Japon yıldız Rui Hachimura da 10 sayı, 12 ribaund ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …