Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: “İyi Reaksiyon Verdik.”

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.hafta mücadelesinde Ankara deplasmanında Türk Telekom’u beklenenden daha rahat bir şekilde yenen Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun kurt hocası Obradovic takımının gösterdiği reaksiyondan çok memnun olduğunu dile getirerek görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Belgrad’da oynadığımız çok kötü bir maçın ardından takımımın gösterdiği reaksiyondan memnunum. Bu maçın bize, ilerleyen dönemde daha çok çalışabilmemiz ve neler yapmamız gerektiğini anlayabilmemiz için katkı sağlayacağını düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ederim. Şimdi önümüzde önemli bir hafta var. Bazı şeyleri iyileştirmeli ve uygulayabilmeli, bu sayede de kendi evimizdeki ilk EuroLeague maçına hazır olabilmeliyiz”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …