Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Taraftar Duygularımızı Yukarı Çekti”

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.haftasında oynanan derbide konuk ettiği Beşiktaş Sompo Sigorta’yı mağlup etmeyi başaran Galatasaray Doğa Sigorta‘da koç Ertuğrul Erdoğan maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli koçun açıklamaları şu şekildeydi:

“Çok tatmin edici bir basketbol oynadığımızı söyleyemem. Oynadığımız takım çok zor bir takım. Eşleşmeleri bozan, çok baskılı oynayan bir takım. Mücadele tarafında varlık gösterdik. Akıl ve basketbol kalitesi çok gerideydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu sezon ilk kez böyle bir atmosferde oynadık, belki taraftarın gelişi de duyguları üst düzeye çıkardı. Çok aceleci davrandık, sabırsız oynadık ama kazanmak önemliydi. Bugün buraya gelen taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır görmek istediğimiz atmosferi bugün yarattılar. Sarı-kırmızı renkler, umarım böyle devam eder.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …