Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Süper Kupanın Rövanşını Farklı Aldı

Adriyatik Lig açılış haftası maçında Kızıl Yıldız, Süper Kupa çeyrek finalinde kendisini eleyen Sloven ekibi Primorska‘yı Belgrad’da 90-64’lük skorla farklı geçerek rövanşı acı bir şekilde almış oldu.

1.çeyrek: 28-21
2.çeyrek: 17-3
3.çeyrek: 28-24
4.çeyrek: 17-16

Kızıl Yıldız’da Lorenzo Brown 18 sayı, 10 asist, 2 top çalma ile double-double yaparken Ognjen Dobric 13 sayı ve James Gist de 11 sayı, 7 ribaund, 2 blok ile galibiyetin diğer etkili isimleri oldular.

Primorska’da ise Lance Harris 17 sayı, 3 ribaund ile takımını ayakta tutmaya çalışırken Ziga Dimec 12 sayı, 4 ribaund ve Alen Hodzic de 10 sayı ile ona katkı veremeyi deneyen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …