Güncel Haberler

Alba Berlin Geriden Gelip Deplasmanda Bamberg’i Yendi

Almanya easyCredit BBL mücadelesinde Alba Berlin zorlu Bamberg deplasmanında rakibi Brose Bamberg‘i geriden gelerek 74-78 yenerek kritik bir galibiyete imza attı.

1.çeyrek: 18-17
2.çeyrek: 25-17
3.çeyrek: 18-21
4.çeyrek: 13-23

Alba Berlin’de Landry Nnoko 18 sayı, 13 ribaund ile double-double yaparken maçın da yıldızı oldu. Martin Hermannsson 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Luke Sikma da 12 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile diğer kritik isimler oldular galibiyet yolunda.

Bamberg’de Kameron Taylor 17 sayı, 3 ribaund ile takımının en skorer ismi olurken Chris Senggelder 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Paris Lee 10 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile takımlarını oyunun içinde tutan diğer faktörler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …