Güncel Haberler

Bayern Munich Sezonu 111 Sayı ile Açtı!

Almanya easyCredit BBL sezon açılış haftasında Bayern Munich konuk ettiği ligin yeni takımı Hamburg Towers‘ı skora boğarak 111-55 ile yenmeyi başardı.

1.çeyrek: 23-7
2.çeyrek: 58-17
3.çeyrek: 92-34
4.çeyrek: 111-55

Bayern’de Nihad Djedovic 20 sayı, 4 topçalma ile en skorer isim olurken, Greg Monroe 18 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile double-double yaparak maçın asıl yıldızı oldu. Ayrıca Paul Zipser de 17 sayı, 7 ribaund ile etkili bir performans sergiledi.

Hamburg’da ise tecrübeli oyun kurucu Heiko Schaffartzik 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Marshawn Powell 10 sayı, 2 ribaund, 2 topçalma ile takımları adına yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …