Güncel Haberler

RESMİ: Kuban Yıldız Adayı Motovilov’u Kaptı

Dünya Kupası’nda Rusya forması ile sergilediği başarılı performanslarla göz dolduran gelecek vaadeden genç guard beklendiği üzere 7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta mücadele edecek olan Lokomotiv Kuban ile anlaştı.

1.94 boyunda olan 1998 doğumlu Grigory Motovilov geçtiğimiz sezon Spartak Primorie Vladivostok forması ile 34 maçta ortalama 11.6 sayı, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Dünya Kupası’nda ise Rusya forması ile 5 maçta ortalama 14.0 dakika süre alırken 4.6 sayı, 1.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Deliciliği, el yakan şutları korkusuzca kullanması ve organizasyon becerisi ile yeni sezonda tarafımca takip edilmesi gerekliler listesine alındı. Cummings ve Kalnietis gibi tecrübeli oyun kurucularla birlikte çalışma avantajını iyi değerlendirip gelişimini sürdüreceğini ve Rus milli takımının da değişmez isimlerinden biri olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …