Güncel Haberler

Fenerbahçe Uzun Transferi Yapmak İstiyor!

Fenerbahçe Beko‘nun gerçekleştirdiği Euroleague medya gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan koç Zeljko Obradovic, son günlerin en çok merak edilen konusu olan, uzun transferine de açıklık getirdi.

Fenerbahçe‘nin duayen koçunun açıklamaları şu şekilde:

“Joffrey Lauvergne sezon başladığında bizle çalıştı, biraz acı hissedince tedbir amaçlı dinlendirdik. Büyük ihtimalle bizle çalışacak. Vesely bütün yaz çalıştı, tedavisi devam ediyor. %100 hazır olmasını istiyoruz, yakında bizle çalışmaya başlayacak. 4-5 numara için şu anda düşünüyoruz. Ahmet, Berkay ve Williams var ama sezona başlamak zor olacak. Yönetimimizle görüşme halindeyiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …