Güncel Haberler

Fenerbahçe’ye Lauvergne’den Yine Kötü Haber!

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Fenerbahçe Beko, Fransız uzunundan gelen kötü haber ile sarsıldı.

Geçen sezon Türkiye Kupası yarı finalinde Türk Telekom ile oynadıkları maçta sakatlanan ve o günden bu yana tam 7 aydır forma giyemeyen Joffrey Lauvergne, sezon hazırlıklarına ise Fenerbahçe ile başlamıştı aslında. Ancak bugün kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre son idmanda bir sakatlık yaşamış ve kalan hazırlık maçlarının hiç birinde forma giymeyecekmiş. Hatta Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için bile durumunun şüpheli olduğu belirtilmiş.

Hali hazırda Vesely’nin de devam eden sakatlığı nedeniyle zaten sarı lavicertliler sadece kamp için Vladimir Stimac ile kısa dönemli bir kontrat imzalamıştı. Bu gelişmelerden sonra Sırp uzun ile acilen yeni bir kontrat yapılarak en az 3 aylık bir dönem hedeflenmelidir. Maalesef hem Vesely’nin hem de Lauvergne’in bu durumda olması ve sezonun bu zamanında opsiyonların ciddi şekilde azalması ile sarı lacivertlilerin risk almaması gerekiyor. Hatta hazırlık döneminin başında takımla çalışan Hırvat uzun Ivan Buva da halen bir takımla anlaşmadı, onunla da benzer bir anlaşmaya gidilebilir, hem Stimac hem de Buva kadroya katılabilir. İki isim de iyi karekterli, çalışkan takım oyuncuları. Koç Obradovic’in disiplin ve sistemine uyum sağlamadan sorun yaşamazlar, hadlerini bilerek oynadıkları için faydalı da olurlar.

Geçtiğimiz sezon katıldığım TV programlarında da buradan yazılı olarak da sarı laciverlilerin medikal ekibinde ciddi sorunlar olduğunu, son 2-3 sezondur her sakatlanan oyuncunun hikayesinin uzadıkça uzadığını dile getirmiştim. Nihayet yönetim de bir aksiyon almış doktorlarda değişikliğe gitmiş…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …