Güncel Haberler

BSL’nin Yeni Takımı Resmen Sigortam.net İTÜ Oldu

İstanbul BBSK’nın ligden çekilmesinin ardından önce Akhisar Belediye ile görüşen takım yetkilileri sonuca varamayınca TBF’nin TBL’den bir takımı davet etmesi gündeme gelmişti.

Bu noktada da TBF beklenen hamleyi yaptı ve geçtiğimiz sezon TBL’de final oynama başarısını göstermiş olan Sigortam.net İTÜ‘yü resmi olarak BSL’ye aldığını açıkladı.

TBF’nin açıklaması şu şekilde:

“Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 19 Eylül 2019 tarihli kararıyla; çekildiğini bildiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği yerine Sigortam.net İTÜ BB’nin Basketbol Süper Ligi’ne kabulüne karar verilmiştir.

TBF Yönetim Kurulu’nun kararındaki hukuki ve mali yükümlülükleri tamamen yerine getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği’ne Türk basketboluna katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

2019-2020 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde yer alacak Sigortam.net İTÜ BB’ye başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …