Güncel Haberler

Ormanspor Cevat Soydaş Turnuvası’nda Kuban’a Direnemedi

Bursa’da Tofaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası’nın ikinci gününde OGM Ormanspor güçlü EuroCup temsilcisi Lokomotiv Kuban‘a direnemedi ve 70-101’lik skorla kaybetti.

1.çeyrek: 20-18
2.çeyrek: 11-31
3.çeyrek: 23-25
4.çeyrek: 16-27

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lokomotiv Kuban’da Johnny O’Bryant 19 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ile en etkili isim olurken, Sam Dekker 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Vitaly Fridzon 13 sayı ve Alan Williams 13 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Ormanspor’da ise Cevher Özer 21 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Kadir Bayram 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Elmedin Kikanovic 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …