Güncel Haberler

İstanbul BBSK BSL’den Çekiliyor!

Uzun süredir hareket olmayan ve sadece kötü haberin beklendiği İstanbul BBSK ‘da görevi devralan yeni yönetim yaptığı araştırmalar ve incelemeler sonucunda kararını verdi.

Her ne kadar lige katılım bedelini yatırıp fikstür çekimine katılmış olsalar da klubün mevcut borçların altından kalkıp yoluna devam edemeyeceği sonucuna varan yeni yönetim sadece alt yapılardaki faaliyetlerini sürdürmeye karar verdi. TBF’ye de yakın zamanda resmi olarak kararlarını iletecekleri söyleniyor.

İBB yönetimi çekişme kararı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

”İBB olarak amatör sporlara ve genç sporculara önem veriyoruz. Bunun büyük bir maliyeti var. İBB’nin parasını profesyonel oyunculara vermek yerine tesis kurmak ve altyapı sporcularına destek olmak için harcayacağız.”

Bu durumda fikstür çekilmiş olduğu ligin 15 takımla mı devam edeceği yoksa İBB’nin yerine takım mı çağrılacağı TBF yönetim kurulunun kararı ile belirlenecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …