Güncel Haberler

Büyükçekmece Hayes ve Eldridge ile Devam Ediyor

Yaz döneminin başında iki yıldız ismi Kenny Hayes ve Osiris Eldridge ile yeni anlaşma imzalayan Arel Üniversitesi Büyükçekmece ve oyuncular arasında anlaşmazlıkarl olmuş devam edip etmeyecekleri belirsiz hale gelmişti.

Sonrasında yönetim ve oyuncular ortak payda da anlaşarak sözleşmelerde revizyona gitti ve iki isim de yeni sezonda Büyükçekmece forması giymeye devam edecekler.

1.91 boyunda olan 1988 doğumlu Eldridge geçtiğimiz sezon 26 maçta 12.7 sayı, 5.4 ribaund, 2.8 asist istatisikleri ile mücadele ederken 1.86 boyunda olan 1987 doğumlu Hayes ise 23 maçta 21.7 sayı, 2.1 ribaund, 4.4 asist istatistikleri ile takımın skor yükünü çekmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …