Güncel Haberler

Yeni Zelanda’dan Japonya’y Farklı Tarife

Dünya Kupası klasman mücadelesi O grubu maçında Yeni Zelanda zayıf rakibi Japonya karşısında hata yapmadı ve 111-81 gibi farklı bir skorla kazanarak Olimpiyat elemelerine katılım şansını son maça, Pazartesi milli takımımız ile oynayacağı maça taşıdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yeni Zelanda’da Corey Webster 27 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile takımını taşırken kardeşi Tai Webster da 15 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile ona çok iyi destek oldu. Tecrübeli uzun Isaac Fotu da 23 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı.

Japonya’da ise genç yıldız Rui Hachimura’nın yokluğunda tecrübeli uzun Nick Fazekas 31 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile takımını tek başına sırtlamaya taşıdı. Daiki Tanaka da 10 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya, 2. Çeyrekte Yakaladığı Farkla Japonya’yı Geçti

2020 Tokyo Olimpiyatları C grubu mücadelesinde İspanya ev sahibi Japonya karşısında zaman zaman zorlansa da …