Güncel Haberler

Baskonia İlk Hazırlık Maçında Tenerife’yi Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerinden Kirolbet Baskonia hazırlık maçında FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcisi Tenerife karşısında fazla zorlanmadı ve 76-65 kazanmayı bildi.

İki ekipte de Dünya Kupası’nda milli takımları için mücadele eden bir çok oyuncu olduğu için ana rotasyonları ile mücadele edemediler.

Baskonia cephesinde Tornike Shengelia 13 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken Jayson Granger 12 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile komple bir performans sergiledi. Youssoupha Fall ise 11 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı.

Tenerife’de ise yeni transferlerden Kyle Singler 12 sayı, 10 ribaund ile double-double yaparken Sasu Salin ve bir diğer yeni yüz Giorgi Shermadini 11’er sayı ile takımlarına katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Peristeri, Bonn’u Farklı Geçerek Kolay Lokma Olmadığını Gösterdi

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında Peristeri konuk ettiği Telekom Bonn‘u 90-622lik skorla …