Güncel Haberler

Almanya, Ürdün Engelini Rahat Geçti

Dünya Kupası G grubu mücadelesinde turnuvanın hayal kırıklıklarından birini yaşayan Almanya üçüncülük maçında zayıf rakibi Ürdün‘ü 96-62 ‘lik skorla farklı geçti ve Olimpiyat elemeleri için oynanacak klasman maçına avantajlı girmeyi haketti.

Maça dominant bir giriş yapan Almanlar ilk 10 dakika sonrasında 28-17’lik üstünlüğü de yakaladılar. İkinci çeyrekte de rakibini yaklaştırmadılar yanlarına ve soyunma odasına 48-36 üstünlükle girdiler. İkinci yarı ise savunmada vidaları tamamen sıktılar ve potalarında sadece 26 sayıya izin vererek Ürdün’ü tamamen kırıp 34 sayı farkla rahat bir galibiyet aldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Almanya’da atletik forvet Maxi Kleber 18 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken Danilo Barthel 13 sayı, 5 ribaund ve Dennis Schröder de 10 sayı, 11 asist ile double-double yapıp ona destek oldular. Ürdün’de ise Ahmet Düverioğlu 17 sayı, 8 ribaund ve Dar Tucker 14 sayı, 4 ribaund ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …