Güncel Haberler

Avusturalya Son Çeyrekteki Etkili Oyunuyla Kanada’yı Geçti (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın iddialı takımlarından ikisi Avusturalya ile Kanada H grubu mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Karşılıklı geri dönüşlerin olduğu maçta Avusturalya son çeyrekte vitesi arttırdı ve 108-92’lik skorla farklı bir galibiyetle başladı turnuvaya.

Maç beklendiği gibi yüksek tempoda başladı ve ilk çeyreğin sonunda Avusturalya 29-20 öndeydi. İkinci çeyrekte tempo biraz normale döndü ama Avusturalya farkı açmaya devam etti ve devre bittiğinde Kanada karşısında 52-40 öndeydiler. İkinci yarı ile beraber söz hakkı Kanada’ya geçti ve 37 sayı ürettikleri harika bir 3.çeyreğin ardından 77-76 öne geçtiler final çeyreğine girilirken. Ama son sözü Avusturalya söyledi. İki tecrübeli yıldız Bogut ve Dellavedova liderliğinde 32-15’lik çeyrek skoruyla tekrar farkı açıp maçı kazandılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Avusturalya cephesinde tam 6 oyuncu çift haneli skor katkısı verirken Matthew Dellavedova 24 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile yıldızlaştı. Patty Mills 15 sayı, 6 asist ile katkı verirken Chris Goulding’den de 16 sayılık x-faktör katkısı geldi. Kanada’da ise 3 isimden çift haneli skor katkısı geldi. Khem Birch 18 sayı, 5 ribaund ile ön plana çıkarken Cory Joseph de 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …