Güncel Haberler

Sırbistan’da Bjelica Yok, Bogdanovic ile Lucic Dönüyor

Dünya Kupası‘nın ilk maçında Angola ile karşılaşacak olan Sırbistan‘a sakatlardan bir kötü iki iyi haber var.

Hazırlık döneminde Teodosic ve Milosavljevic’i sakatlığa kurban veren, son maçlarda da Bjelica, Lucic ve Bogdanovic’in hafif sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği Sırbistan’da koç Djordjevic Angola maçı öncesi takımdaki durumu açıkladı.

Tecrübeli koç Nemanja Bjelica‘nın dizinde ufak bir sorun olduğunu ve Angola karşısında onu riske etmeyeceklerini belirtti. Buna karşın Bogdan Bogdanovic‘in belindeki sorunların bittiğini ve Vladimir Lucic‘in de durumunun iyi olduğunu, ikisininde Angola maçında forma giyeceklerini dile getirdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …