Güncel Haberler

Gherardini: “İmzaladığımız oyuncularla kurduğumuz kadrodan dolayı çok mutluyuz.”

Fenerbahçe Beko yeni sezon hazırlıklarına Metro Enerji Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman öncesinde koç Zeljko Obradovic ve Genel Menajer Maurizio Gherardini, saha ortasında oyuncularla ve teknik heyetle kısa bir toplantı yaptı.

Zeljko Obradovic yönetimindeki sezonun ilk antrenmanında yeni transferlerden Leo Westerman, Derrick Williams ve Berkay Candan ile Ali Muhammed, Egehan Arna, Joffrey Lauvergne, Nikola Kalinic, Jan Vesely, Tarık Biberovic, Efe Ergi Tırpancı ve Ekrem Sancaklı’nın yanı sıra Genç Takım oyuncuları David Sarper Mutaf, Saadettin Donat, Yiğit Onan ve İsmail Karabilen yer aldı.

Milli takımlarda bulunan Melih Mahmutoğlu, Gigi Datome, Ahmet Düverioğlu, Kostas Sloukas ve Nando De Colo idmanda yer almazken, bunların yerine Ivan Buva, Vladimir Stimac, Carl Engstrom, Milan Acimovic, Cukle Fedja, Burak Eşlik ve Oğuz Savaş antrenmana katıldı.

Zeljko Obradovic de çalışmalar öncesinde “Her sene olduğu gibi ilk saniyeden itibaren ciddiyetle ilerleyeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Önemli isimleri takıma katma imkanı sağladıkları için yönetime teşekkür eden Genel Menajer Maurizio Gherardini “Yeni sezon için çok heyecanlıyız. Çekişmeli bir sezon olacak. Biz de çok iyi bir takım kurduk. İmzaladığımız oyuncularla kurduğumuz kadrodan dolayı çok mutluyuz. Bu noktada, böyle bir ekibi bir araya getirmemizi sağladıkları ve bu iyi oyuncularla sözleşme imzalamamıza imkan tanıdıkları için Kulübümüze teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda bugün burada bizimle olan, antrenman yapmamıza katkı sağlayan idman oyunculara da çok teşekkürler. İçimizdeki beklenti de Çin’deki oyuncuların buraya katılmaları. Onlarda geldiğinde tam kadro olmuş olacağız. Her zaman olduğu gibi hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor” yorumunu yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …