Güncel Haberler

Bandırma’nın Rakibi AEK’dan Potaaltına Jankovic Takviyesi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Teksüt Bandırma’nın rakibi olacak AEK, pota altında bir takviye daha yaptı.

Yunan ekibi geçtiğimiz sezon Partizan forması ile izlediğimiz Sırp uzun Stefan Jankovic‘i 1 sezon için kiraladığını açıkladı.

Hem 4 hem de 5 numarada görev alabilen 25 yaşındaki 2.11 boyunda olan Jankovic, Adriyatik Lig’de 19 maçta 17.1 dakika süre alırken 6.1 sayı, 3.8 ribaund ve Eurocup’da ise 13 maçta ortalama 15.0 dakika süre alırken 4.9 sayı, 2.8 ribaund istatistikleir ile mücadele etmişti. Dış şut tehditi bulunan ve topu yere vurabilen bir uzun olan Jankovic, AEK hücumlarına derinlik katacağı gibi savunmada da sertliği ve mücadeleci kimliğiyle katkı sağlayabilecek bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …