Güncel Haberler

Eksik Galatasaray Hazırlık Maçında Monaco’dan Fark Yedi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya’da kampta bulunan Galatasaray Doğa Sigorta ilk hazırlık maçında Fransız ekibi Monaco ile karşılaştı.

Sakat oyuncular ve milli takımda olan isimlerin yokluğunda genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçı 58-78 kaybetti.

Sarı kırmızılılarda Aaron Harrison 13 sayı ile en skorer isim olurken, Zach Auguste de 10 sayı ile çift haneli skor üretebilen diğer isim oldu. Yeni transfer Greg Whittington ise 6 sayıda kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …