Güncel Haberler

Arapovic: “Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.”

Yaşadığı diz sakatlığının ardından tedavisine devam edilen Galatasaray Doğa Sigorta‘nın Hırvat uzunu Marko Arapovic, son durumu hakkında Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Antrenmanda daha önce sakatlık geçirdiği diz bağlarında yırtılma meydana gelen Arapovic büyük olasılıkla ameliyat edilecek ve sezonun çok büyük bölümünü kaçıracak.

Arapovic sakatlık dönüşü geçen sezon Galatasaray’da aylık 6 bin dolara oynamış ve iyi bir sezon geçirmişti.

Arapovic şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle Galatasaray’a bana verdikleri fırsat için çok teşekkür ediyorum. Son iki gündür sürekli benim yanımda oldular ve benim için burada her şeyi hazır ettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Öte yandan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum, bunu söyleyebilirim. Tüm yazı çok iyi çalışarak geçirdim. Kariyerimin en iyi yazını geçirmiştim, bu sezona çok büyük umutlarla geliyordum. Aynı dizimden yaşadığım ikinci sakatlık ancak ilk sakatlığıma göre daha iyi hissediyorum kendimi. İlk sakatlığımdan döndüğümde iyi dönmüştüm. Bu sefer daha da iyi dönebileceğimi düşünüyorum. Hayat böyle bir şey, bazen hayal kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz. Her şeye hazır olmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle bir ameliyat olmam gerekecek. Tedavi sürecimin ardından geri dönerek çalışmalarıma devam etmek istiyorum. Destek veren tüm kulüp yetkililerine, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …