Güncel Haberler

Polonya Lublin’deki Hazırlık Maçında Hollanda’yı Zor da Olsa Yendi

Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden Polonya Lublin’de taraftarları önünde Hollanda karşısında zorlansa da 77-71 kazanmayı bildi.

İlk çeyreği 22-17 önde tamamlayan Polonya ikinci çeyrekte düşen tempoda Hollanda savunmasını aşamadı ve sadece 16 sayı bulduğu için devreye 38-36’lık üstünlükle girebildi. 3.çeyrekte ise Polonya dizginleri eline aldı ve 22-10’luk skorla farkı açtı. Her ne kadar son çeyrekte Hollanda 25 sayı bularak geri gelse de nefesi yetmedi.

Ev sahibinde Mateusz Ponitka ile AJ Slaughter 13’er sayı ile ön plana çıkarlarken, Hollanda da ise Yannick Franke 16 sayı ve Ormanspor’un yeni guardı Charlon Kloof 13 sayı ile takımlarını maçın içinde tuttular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

ANALİZ: Polonya – Fransa

2022 FIBA EuroBasket yarı final maçında turnuvanın külkedisi Polonya, buralara şansının yardımıyla gelen Fransa ile …