Güncel Haberler

Kanada Hazırlık Maçında Yeni Zelanda’yı Bu Kez Uzatma Sonunda Yendi

İki günde üst üste ikinci kez karşılaşan Kanada ile Yeni Zelanda arasında oynanan Avusturalya’daki maçta Kanada bu kez uzatmada 103-100 kazanmayı başardı.

Normal süresi 81-81 biten maçta Kanada adına takımın yıldızı Phil Scrubb oldu. Tecrübeli guard 24 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile komple bir oyun sergiledi. Türk Telekom’un yeni forveti Kyle Wiltjer 18 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ve kaptan Kevin Pangos 17 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yeni Zelanda’da ise Corey Webster 33 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile takımını ayakta tutabilmek için elinden geleni yaptı. Ethan Rusbatch 15 sayı, 4 ribaund ve Galatasaraylı Tai Webster 11 sayı, 8 ribaund, 5 asist ile ona destek olsalar da galibiyeti getiremediler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İDDİA: Ergin Ataman, Fortitudo Bologna’nın Yatırımcılarından Biri Olacak

Anadolu Efes‘in şampiyon koçu Ergin Ataman, teknik adamlık becerileri dışında bir kez daha yatırımcı olarak …