Güncel Haberler

Afyon’da Tüm Yönetim İstifa Etti!

Afyon Belediyespor lige katılım şartlarını yerine getirip fikstür çekimine katılsa da kulüpte yaprak kıpırdamamıştı. Ardında da beklenen sona yaklaştığımızı gösteren açıklamalar gelmeye başladı maalesef.

Dün gece (20 Ağustos) yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Özet twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu ve yönetim kurulunun tamamının istifa ettiğini belirtti.

Açıklamalar şu şekilde:

“Aylardır bağırıyoruz destek olun diye, yönetim haricinde destek olan yokkkk… Aylardır bizlere soru soran arkadaşlarımdan özür…. sonuna kadar bekledik…..bunun için cevap yazamadık… Şunu bilmenizi istiyorum, 5 senedir bu liglerde basketbolu Afyona süper ligi getirmek için tüm yönetim fazlasını yaptı…. Kaç aydır uğraşıyoruz, bu kadar emek gitmesin diye….Kaç aydır bekliyoruz…. Yönetim Kurulu komple istifa etmiştir…. Lütfen , kaç tane takımın bu kadar seyircisi olacak….. 3000 kişiye oynayacak…. yazık Afyon’uma yaaa….”

Belediye yetkilileri 22 Ağustos Perşembe günü genel menajer Cömert Küce ile görüşerek nihai kararlarını iletecekler. Geçtiğimiz sezonu 4.5 milyon TL borçla kapatan kulüpte borçlar yapılandırma yoluyla 2 milyon TL’nin altına indirilmişti.

Afyon Belediye’nin ligden çekilmesinin kesinleşmesi durumunda TBF Yönetimi karar verecek, ya lig 15 takımla devam edecek geçen sezonki gibi, ya da başka bir kulübe davet yapılacak. Lig fikstürü çekilmiş olduğu için TBF’nin normalde sırası gelen Sigortam.net İTÜ’ye öncelik tanıması şartı ortadan kalktı, istedikleri ve uygun gördükleri kulübü davet edebilecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …