Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Malaga Milosavljevic’in Yerini Toupane ile Doldurmak İstiyor

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta’nın rakiplerinden Unicaja Malaga, Sırbistan milli takımında dizinden sakatlanan ve sezonu kapatan Dragan Milosavljevic‘in yerini doldurmak için çalışmalarına başladı.

İspanyol ekibinin gündeminde olan isim ise Olympiakos‘dan ayrılan ve halen boşta olan Fransız kanat oyuncusu Axel Toupane. Daha önce adı Fenerbahçe ve Maccabi Tel Aviv ile de anılmıştı.

Zalgiris Kaunas’daki çıkışının ardından geçtiğimiz yaz Olympiakos‘un yolunu tutan Fransız forvet Axel Toupane‘dan bahsediyorum. Euroleague’de 26 maçta görev alırken 4.8 sayı, 1.2 ribaund istatistikleri ile beklentilerin altında kalmıştı. 2.01 boyunda olan 1992 doğumlu forvet koç Blatt’ın sisteminde kendisine bir türlü yer bulamamıştı. Aslında dış şut tehditi, atletizmi, deliciliği ve savunmadaki enerjik performansı ile etkili bir kanat oyuncusunun vaadedebileceği her özelliğe sahip. Milosavljevic kadar yüksek IQ’lu bir keskin nişancı değil elbette ama atletik özellikleri ve fiziksel üstünlüğe sahip Toupane. Malaga için doğru hamle olur Sırp kanat oyuncusunun yerini doldurmak için.

https://youtu.be/2XmIsHoXIpE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …