Güncel Haberler

Yunanistan Akropolis Turnuvası’nda İtalya’yı Farklı Geçti (Sloukas Sakatlandı)

Yunanistan ev sahibi olduğu Akropolis Turnuvası’nın ilk gününde İtalya karşısında hiç zorlanmadı ve 83-63’lük skorla rahat bir galibiyet elde etti.

Ev sahibinde Fenerbahçeli oyun kurucu Kostas Sloukas ilk çeyreğin son dakikalarında sağ baldırında ağrı hisseden tecrübeli guard oyunu terk etti ve tekrar dönemedi. Durumu yapılan kontröllerden sonra netleşecek. Maçın yıldızı her zamanki gibi Giannis Antetokounmpo oldu, MVP 18 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile oynadı. Nick Calathes 11 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Ioannis Bourousis 8 sayı, 17 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

İtalya’da ise Marco Belinelli 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Daniel Hackett 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Paul Biligha 11 sayı, 8 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Türkiye, İtalya’nın Ev Sahipliğindeki Hazırlık Turnuvasında Boy Gösterecek

25 Ağustos’da başlayacak olan 2023 FIBA Dünya Kupası’nda boy gösterecek takımlardan biri olan İtalya, bir …