Güncel Haberler

Litvanya Zayıf Finlandiya Karşısında Hiç Zorlanmadı

Litvanya Espoo turnuvasında zayıf rakibi Finlandiya karşısında hiç sorun yaşamadı ve 87-46’lık skorla rahat bir galibiyet aldı.

Koç Adomaitis Mindaugas Kuzminskas, Edgaras Ulanovas ve Marius Grigonis gibi önemli isimlerini dinlendirirken kadrodaki 12 oyuncu da skor katkısı verdi Finlandiya karşısında. Jonas Valanciunas 18 sayı, Eimantas Bendzius 13 sayı ve Rokas Geiedraitis ise 10 sayı ile galibiyetin mimarları oldular.

Finlandiya’da ise kimse çift haneli skor katkısı veremezken Antti Kanervo, Mikael Jantunen ve Topias Palmi 6’şar üreterek takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …